Invändigt måleri

MTA Måleri AB kan utföra det mesta som har med in- och utvändigt måleri att göra. Det spelar ingen roll om ditt innertak behöver målas, om du ledsnat på dina köksluckors färgnyans eller om du har dörrar som ser slitna ut – vi hjälper dig mer än gärna! Inget projekt är för litet eller för stort.

Börjar tapeterna se slitna ut i din bostad? Behöver väggarna på din arbetsplats fräschas upp? Vi erbjuder tapetsering och har ett nära samarbete med populära tapetleverantörer. Det gör att vi kan anpassa oss efter dina önskemål och förhoppningsvis överträffa dina förväntningar.

Skickliga yrkesmålare

Vi är skickliga yrkesmålare med stor materialkännedom och lång erfarenhet. Du kan känna dig trygg i att vi vet hur vi ska utföra våra uppdrag så att slutresultatet blir lyckat! Vi använder oss alltid av professionell utrustning och är måna om att genomföra vårt arbete effektivt och noggrant.

Känner du dig osäker på vilka tapeter du ska ha eller vilken sorts färg som passar bäst till ditt projekt? Tveka inte att fråga oss, vi reder gärna ut dina frågetecken. Glöm inte att invändigt måleri och tapetsering är smarta sätt att skapa förändring och att sätta färg på tillvaron!

Kontakta oss för mer information!

Offertförfrågan

Kontakta oss för mer information och boka en gratis offertförfrågan idag!


    Invändigt måleriUtvändigt måleriAndra måleritjänster

    Kontakta oss

    MTA Måleri AB
    Gamla Trollhättevägen 11
    442 33 Kungälv